Kompetenceudvikling

Vil du gerne blive bedre til at skrive tilbud? Forstår du hvordan jeres virksomhed bliver kundens foretrukne leverandør? Kunne du tænke dig at lære, hvordan man planlægger og styrer en tilbudsproces? Ved du hvad, der kendetegner et vindende tilbud – og hvordan man skriver det?

Tilbudsskrivning er et håndværk, der kan læres. Vores kurser bygger på Shipleys praktiske metode, som i mere end 45 år har været grundlaget for vores undervisning og konsulentbistand. Alene i Danmark har vi siden 2004 med stor succes uddannet mere end 6000 medarbejdere i tilbudsskrivning, hvilket gør os til Nordens største udbyder på markedet.

Find det kursus der bedst passer dig herunder.

Skræddersyede kurser til virksomheder

Ud over vores åbne kurser, afholder Shipley også lukkede kurser, der er skræddersyet til jer. Her tilpasser vi et åbent kursus, så det dækker netop jeres behov, vi afholder et af vores kurser som er forbeholdt virksomheder eller vi kombinerer kurser. Hvis I ønsker det, inddrager vi gerne dele af jeres materiale eller procedurer, så kurset skaber størst mulig værdi for jeres virksomhed.

Kontakt Frederik Lam og hør nærmere om et skræddersyet kursus til netop jeres virksomhed.

Praktisk information om kurser

Kursusform

Vores afvekslende kursusform understøtter indlæring og giver mulighed for sparring med andre deltagere. Vi afholder åbne kurser for 8-20 deltagere, der kommer fra mange forskellige brancher. Ved at holde antallet af kursusdeltagere på max. 20 får alle deltagere lejlighed til at blive hørt og mulighed for at deltage aktivt i undervisningen. Undervisningen veksler mellem gruppearbejde og undervisning i plenum, hvilket giver det største udbytte for deltagerne. På den måde får deltagerne rig lejlighed til at afprøve egen viden og sparre med de andre deltagere. I undervisningen anvender vi cases, der tager udgangspunkt i virkelige projekter.

Der er indlagt pauser med jævne mellemrum, ligesom der ligger en længere frokostpause midt på dagen.

På alle kurser udleveres materiale, som på nogle kurser består af Shipleys populære håndbøger. Ved kursets afslutning modtager alle deltagere et kursusbevis for gennemført kursus. Vi opdaterer løbende vores kursusmateriale, så det hele tiden fremstår relevant og målrettet markedet. Derfor beder vi også alle deltagere om at udfylde et evalueringsskema, der udleveres af underviseren efter endt undervisning.

Forplejning

Der er inkluderet morgenmad, frokostbuffet samt eftermiddagste og -kaffe inkl. lidt sødt i alle kurser. Aftensmad og eventuel overnatning skal du som deltager selv stå for.

Overnatning i forbindelse med kursus

Alle vores kursussteder har mulighed for overnatning, hvis du behov for det. Hvis du oplyser, at dit ophold sker i forbindelse med et Shipley kursus, opnår du rabat på overnatningen. Du booker selv overnatning på kursusstedet. Kontakt de enkelte kursussteder for yderligere oplysninger.

Kursussteder

Vi udbyder vores kurser både på Sjælland og i Jylland. Du kan se under de enkelte kurser hvor kurset afholdes på de respektive datoer.

Hillerød

Pharmakon
Milnersvej 42
3400 Hillerød
Telefon: 4820 6000

Sabro

Montra Hotel Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro
Telefon: 8694 8922

Fredericia

Trinity Hotel & Konference
Gl. Færgevej 30
7000 Fredericia
Telefon: 8227 1717

Tilmelding

Du tilmelder dig ved enten at ringe til os på telefon +45 4594 4040 eller online under det enkelte kursus. Din plads er reserveret, så snart din tilmelding er modtaget. Hvis der ikke er plads på det pågældende kursus, kontakter vi dig inden for få dage og tilbyder dig i stedet plads på det næste kursus. Efter tilmelding modtager du en bekræftelse på mail. Din plads på kurset er først endeligt sikret ved betaling.

Priser og rabatmuligheder

Vores priser for endags kurser er 4.875 kr. og for todages kurser 9.750 kr. Hvis I tilmelder 3 eller flere personer fra samme virksomhed på samme tid, opnår I automatisk en rabat på 15 %. Personerne behøver ikke at deltage på samme kursus. Hvis en eller flere deltagere aflyser eller flytter sin tilmelding til et andet kursus, bortfalder rabatten.

Afmelding, flytning og aflysning

Vi ved at fleksibilitet i en travl arbejdsdag er vigtig. Derfor kan du afmelde et kursus eller flytte din tilmelding, uden at det koster dig noget, helt frem til 20 arbejdsdage inden kurset starter. Afmelder du senere end 20 arbejdsdage, fakturerer vi 50 % af kursusprisen. Afmelder du senere end 10 arbejdsdage fakturerer vi den fulde kursuspris.

Shipley kan have behov for at aflyse et kursus, for eksempel hvis vi skønner, at deltagerantallet er for lille til at give den enkelte deltager det optimale udbytte. Sker dette, returnerer vi naturligvis modtaget betaling for kurset og hvis muligt, tilbyder vi en alternativ dato på et fremtidigt tilsvarende kursus.

Se i øvrigt vores generelle forretningsbetingelser.

Awesome. I Have It.

Your couch. It is mine.

I'm a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins!