array(0) { }

Prækvalifikation af Tilbudsgivere

At blive prækvalificeret kræver overholdelse af udbudskrav, relevante og opgaverettede referencer, samt en indgående forståelse af kundens issues. Derfor er det det vigtigt, at du forbereder dig grundigt og sikrer dig, at din prækvalifikationsanmodning er målrettet den specifikke kunde og opgave.

Om kurset

På kurset gennemgår vi hvad prækvalifikation er samt hvordan du bedst forbereder udarbejdelsen af prækvalifikations-anmodningen for at sikre, at du afleverer en konditionsmæssig og konkurrencedygtig anmodning. Vi gennemgår det vigtige forarbejde med at forstå kundens issues, som ligger til grund for en kundefokuseret anmodning, samt hvordan du skriver kundeorienteret, herunder målrettede referencer.

Vi arbejder både med jeres strategiske overvejelser i forbindelse med valg af udbud, I vil byde på, og med at forstå ordregivers udvælgelsesproces.

På dette kursus får du en grundig indføring i reglerne samt indblik i, hvilke krav ordregiverne kan stille til dig og din virksomhed. Kurset lægger vægt på den praktiske vinkel og inddrager konkrete cases og øvelser samt værktøjer i undervisningen.

"Emnerne gjort forståeligt og inspirerende indhold. Skarp (god) tidsoverholdelse."

Louise Buur Hørlyck
Actio Consulting

På kurset lærer du

  • hvordan du forbereder dig til prækvalifikation
  • de formelle krav i udbudsbekendtgørelsen - samt hvordan du identificerer og imødegår disse
  • hvordan du skriver kunde- og opgaverettede referencer og andre tekster
  • hvordan du bedst forbereder dig til tilbudsprocessen, når først prækvalifikationen er afleveret.

Dato og sted

array(2) { [0]=> array(4) { ["dato"]=> string(0) "" ["sted"]=> string(6) "Århus" ["kursusdato"]=> string(10) "18-04-2023" ["slutdato"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["dato"]=> string(0) "" ["sted"]=> string(8) "Allerød" ["kursusdato"]=> string(10) "07-11-2023" ["slutdato"]=> string(0) "" } }
18. april 2023 Århus
7. november 2023 Allerød

Pris

DKK 4.875 ekskl. moms. Ved samtidig tilmelding af 3 eller flere deltagere ydes der 15% rabat på hele prisen.

Praktiske oplysninger

1 dag fra 9.00 til 17.00. Kurset er inkl. forplejning (morgenmad fra 8.30, kaffe, te og isvand, frokostbuffet samt eftermiddagste og -kaffe inkl. lidt sødt).

Tilmeld dig
Prækvalifikation af Tilbudsgivere

Prækvalifikation af Tilbudsgivere

Opgiv venligst en korrekt mailadresse til fakturering

Udfyld venligst navn

Udfyld venligst telefonnummer

Hvis flere deltagere

Bekræft venligst din accept af forretningsbetingelser og licensvilkår

  Jeg accepterer Shipleys forretningsbetingelser og licensvilkår. Vores information om behandling af persondata finder du her.
Du kan også tilmelde dig ved at ringe på +45 4594 4040