array(0) { }

Om os

Shipley eksisterer udelukkende af én årsag – at hjælpe dig med at vinde mere forretning. For Shipley er dét at vinde en brændende passion og siden vi startede i Danmark tilbage i 2002, har vi hjulpet hundredvis af danske virksomheder med at vinde flere ordrer.

2016201820182019

Vi bistår alle typer virksomheder i alle brancher – både de helt store og de ret små. Gennem årene har vi hjulpet med at vinde kontrakter til både 500.000 og 4 milliarder kr.

Hver dag er vores dygtige seniorkonsulenter ude ved vores kunder. Her udfylder de alle roller i tilbudsprocessen; Bid Manager, tekstforfatter, facilitator, grafiker mv., ligesom de bistår med den strategiske indsats omkring udvikling af salgsprocesser og salgsorganisationen. Alt sammen med det ene formål, at gøre dig og din organisation mere succesfuld i salget. Læs mere om vores tilbudsrådgivning her.

Shipley Danmark er en del af den internationale konsulentvirksomhed Shipley Associates, der siden 1972 har rådgivet vores kunder omkring salg og tilbudsskrivning. Vi er i dag verdens største konsulentvirksomhed indenfor dette og vi hjælper virksomheder rundt om i verden med at vinde forretning for mere end 350 milliarder dollar årligt.

Hvis du ønsker at vide mere om Shipley som virksomhed, er du velkommen til at ringe til os for en uformel snak om hvordan vi kan hjælpe netop dig til at vinde din næste store kontrakt.

Vores metode

I 1972 satte en gruppe dygtige tekstforfattere, redaktører og sælgere sig sammen i Bountiful, Utah for at udvikle fremtidens måde at vinde forretning på. Baggrunden var den stigende systematisering af offentlige indkøb, der i 1974 udmundede i USA’s formaliserede indkøbsregulativ, Federal Aquisition Regulation.

Tiden var løbet fra mundtlige aftaler indgået i røgfyldte barer over et glas whisky og en cigar. I stedet begyndte kunderne at forlange skriftlige tilbud, der skulle evalueres i konkurrence med andre tilbudsgivere ud fra åbne og ligeværdige kriterier.

Derfor var der behov for en nytænkning af virksomhedernes salgsindsats, og Shipley var frontløberen, som udviklede den metode, der over tid har skabt fundamentet for moderne salg og tilbudsskrivning. Metoden har vist sig som den mest effektive vej til at vinde kontrakter i konkurrence, og den dækker hele salgsprocessen fra go-to-market strategi over account management til tilbudsskrivning og kontraktforhandling. Metoden omfatter beskrivelser af både arbejdsmetoder, værktøjer og roller i forbindelse med tilbudsskrivning.

Gennem de sidste 45 år har vi løbende videreudviklet og raffineret vores metodik, som i dag er international best practice, og som i årevis har været grundlaget for den uafhængige certificering af tilbudsprofessionelle gennem Association of Proposal Management Professionals, APMP. Shipley anvender metoden i alle 88 lande, vi er repræsenteret i og i alle tænkelige brancher.

Vi har altid ment, at Shipleys metode var for vigtig til at holde den hemmelig. Derfor har vi siden opstarten gjort vores metode tilgængelig for den brede offentlighed gennem kurser samt en lang række fagbøger, der frit kan købes og bruges til at styrke virksomheders salgsindsats. Vores mest populære opslagsværk er The Shipley Proposal Guide, der beskriver hvordan en virksomhed udvikler vindende tilbud. Bogen er udgivet i knapt 100.000 eksemplarer, og modtog i 2008 “the Society for Technical Communication’s Award of Excellence”.

Samarbejdspartnere

IT-sektoren er en vital del af det danske samfund, og branchen har siden 1980’erne været i front når det gælder formaliseret indkøb gennem tilbud afleveret i konkurrence.

Derfor har IT gennem alle årene været en vigtig branche for Shipley.

Vi har valgt aktivt at indgå i IT-Branchens netværk. Vi støtter op om deres mange initiativer i forhold til myndighedspåvirkning, teknologiunderstøttelse og fagligt løft af branchen som helhed. Her afholder Shipley både foredrag og underviser via IT-Branchen, ligesom vi deltager i arrangementer og på events. Som medlem af IT-Branchen får du særlige rabatter på Shipleys ydelser, f.eks. 15 % rabat på vores undervisning.

Ring til Henrik Madsen hvis du ønsker at vide mere om IT-Branchen eller om din mulighed for at opnå rabat på Shipleys ydelser.

 

Fra sin spæde start i midten af 1970’erne voksede rollerne som Capture- eller Bid Manager fra at være et arbejde man tilfældigvis udførte fordi man var projektleder eller en god skribent, til at være en karriere med dedikerede stillinger, hvor de rette kandidater blev ansat til at løfte virksomhedernes salg.

I 1988 stod det klart at det var nødvendigt at skabe formaliserede rammer for både arbejdsopgaver og kompetencer indenfor tilbudsgivning, ligesom en uafhængig certificering var efterspurgt. Derfor tog en række amerikanske virksomheder initiativ til at danne den globale professionelle forening Association of Proposal Management Professionals, APMP. Shipley har siden oprettelsen af APMP været en af foreningens hovedsponsorer, og vi har igennem årene gentagne gange bestredet tillidshverv som f.eks. Director og Board Member i foreningen.

APMP har siden start været frontløber på at udvikle og formalisere tilbudsprofessioner, hvilket har ledt til den internationalt anerkendte certificering og akkreditering af medarbejdere der arbejder professionelt med tilbud – APMP Professional Certification Program. Shipley er som de eneste i Danmark godkendt til at træne og certificere dig i APMP Professional Certification Program.

Ring til Frederik Lam hvis du ønsker at vide mere om APMP eller din mulighed for at blive certificeret.

 

Hvert år køber den offentlige sektor i Norden ind for mere end 1.000 milliarder kroner. Derfor er det et strategisk mål for mange virksomheder at sælge til det offentlige. Men de fleste virksomheder har kun begrænset indsigt i den offentlige sektors beslutningstagere, behov, indkøbskultur og konkurrenter.

For Shipley er det af afgørende betydning, at alt salg er funderet i en dyb forståelse af kunden og markedet, og vi samarbejder derfor med DoubleCheck, der er eksperter i at fremskaffe den business intelligence, der kan afgøre om du vinder eller taber en ordre.

DoubleCheck er Nordens førende virksomhed indenfor BI vedrørende salg til det offentlige, og de har været en central samarbejdspartner med Shipley siden 2017.

Ring til Frederik Lam hvis du ønsker at vide mere om DoubleCheck eller hvordan vi i fællesskab kan gøre dit salg til den offentlige sektor mere succesrigt.