array(0) { }

Vindende Salgs- og Tilbudsstrategi

Allerede før udbuddets offentliggørelse har langt de fleste ordregivere truffet en beslutning om, hvilken leverandør de foretrækker til at udføre opgaven/projektet. På dette kursus taler vi om hvordan du bliver den foretrukne leverandør!

Om kurset

Succesfulde virksomheder, dvs. virksomheder, der vinder mange udbud, taler med, hjælper og påvirker deres kunder i en kortere eller længere periode inden udbudskravene bliver formuleret. Ved at være i dialog med kunden inden udbuddet offentliggøres, kan du hjælpe kunden med at forstå markedet, fordelene ved din løsning og/eller tilgang og du kan derved påvirke kunden, så udbuddet kommer til at matche netop din løsning og eller tilgang.

Deltag i dette kursus, hvis du vil lære at udvikle en salgsstrategi, hvor du positionerer dig som kundens foretrukne leverandør. På kurset taler vi om hvilken information om forretningsmuligheden, kunden og konkurrenterne du bør indsamle og hvordan du bruger denne information til efterfølgende at udforme en tilbudsstrategi, baseret på din salgsstrategi, som identificerer kundens vigtigste behov, krav og ønsker, som du senere skal adressere i dit tilbud.

På kurset taler vi også om hvordan du dokumenterer den indsamlede viden i en Captureplan og hvordan denne danner grundlag for din tilbudsplan. Kurset henvender sig til tilbuds- og salgschefer, salgsdirektører, kundeansvarlige, Account Managere og andre, der beskæftiger sig med salg og forretningsudvikling, der munder ud i udbud.

"Et godt værktøj til at analysere og fremhæve kundens kernebehov"

Ole Madsen
Direktør, SSI Schäfer

På kurset lærer du

  • hvordan du finder og udvælger de udbud, du vil byde på
  • hvordan du tilrettelægger en vindende salgs- og tilbudsstrategi, når du har besluttet dig for at byde
  • hvordan du anvender din salgsstrategi til at påvirke kunden til at opfatte dig som den foretrukne leverandør
  • hvordan du positionerer jeres virksomhed til at blive opfattet som en relevant leverandør i de sammenhænge, du ønsker det
  • hvilket materiale du skal have klar som input til tilbudsudarbejdelsen.

Dato og sted

10. april 2024 Hillerød
29. oktober 2024 Hillerød
 
8. april 2025 Hillerød
28. oktober 2025 Hillerød

Pris

DKK 4.990 ekskl. moms.

Ved køb af 3 eller flere kursuspladser samtidig, opnår I 15% rabat på hele prisen. I kan frit vælge hvilke kurser I tilmelder jer på.

Praktiske oplysninger

1 dag fra 9.00 til 16.00. Kurset er inkl. forplejning (morgenmad fra 8.30, kaffe, te og isvand, frokostbuffet samt eftermiddagste og -kaffe inkl. lidt sødt).

Tilmeld dig
Vindende Salgs- og Tilbudsstrategi

Vindende Salgs- og Tilbudsstrategi

Opgiv venligst en korrekt mailadresse til fakturering

Udfyld venligst navn

Udfyld venligst telefonnummer

Hvis flere deltagere

Bekræft venligst din accept af forretningsbetingelser og licensvilkår

  Jeg accepterer Shipleys forretningsbetingelser og licensvilkår. Vores information om behandling af persondata finder du her.
Du kan også tilmelde dig ved at ringe på +45 2336 4595