array(0) { }

Åbne bestyrelsesposter i APMP Nordic Chapter!

Nu har du chancen for at sætte dit personlige præg på udviklingen af professionen som Bid Manager og tilbudsprofessionel i Norden. Der er flere bestyrelsesposter ledige i den nordiske afdeling af APMP – også kaldet APMP Nordic Chapter.

Ved at deltage i bestyrelsen sætter du dit direkte præg på både kommunikation, markedsføring og de arrangementer vi afholder, og du får dermed en afgørende rolle, når det kommer til at udbrede kendskabet til arbejdet med tilbud.

APMP (www.apmp.org) en global forening af tilbudsprofessionelle med det formål at udbrede kendskabet til tilbudsgivning som disciplin. APMP ønsker gennem certificering, kurser, webinars, gå-hjem-møder osv. at styrke forståelsen blandt virksomheder og individuelle personer af at tilbudsskrivning er en faglig disciplin og at en professionel tilgang til tilbudsplanlægning og tilbudsudarbejdelse er nøglen til at skrive vindende tilbud.

APMP Nordic Chapter’s bestyrelse har eksisteret i godt et år. Før sommeren 2020 planlagde vi det første Nordic Chapter gå-hjem-møde, som skulle finde sted i København i sensommeren. Grundet situationen med COVID-19 blev vi desværre nødt til at aflyse dette arrangement. Hen over sommeren har vi desuden ’mistet’ 2 medlemmer af bestyrelsen hvilket betyder, at vi i Nordic Chapter’s bestyrelse p.t. kun er Gabrielle Emonds-Baker, som Chapter formand og undertegnede som sekretær.

Da Gabrielle er bosiddende i England har vi ikke ’kritisk masse’ til at kunne arrangere gå-hjem-møder, rekruttere nye medlemmer og i det hele taget få Chapter-bestyrelsen til at fungere – derfor dette opslag.

Vi søger 3 personer – gerne flere – som har tid, lyst og masser af gå-på-mod til at indgå i bestyrelsen og hjælpe os med at få Nordic Chapter solidt etableret. Vi mangler en kasserer, en eventkoordinator og en person til at styre hjemmeside/IT osv.  men vi er som sagt ikke begrænset til 3 personer!

Vi har p.t. et Teams kald hver 14. dag, hvor vi diskuterer initiativer fra APMP.ORG, finanser, webside osv.

Mit bedste bud er, at man skal forvente at bruge 2-3 timer/uge på dette arbejde og selvfølgelig mere, når vi skal planlægge arrangementer osv.

Jeg håber, at der er nogle ”ildsjæle”, som har lyst til at bidrage til at gøre APMP til en succes i Norden.

Ring eller skriv gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bidrage til Nordic Chapter (tkj@shipley.dk, 4035 3741)

Med venlig hilsen

Torben Kjær, CP APMP

APMP blev dannet i USA i 1989 og har siden vokset sig til en global forening for alle, der beskæftiger sig professionelt med tilbud. Foreningen har i dag 28 Chapters spredt over hele kloden og har mere end 10.000 medlemmer. APMP Nordic Chapter blev startet i 2019 har i dag 39 medlemmer.