array(0) { }

Udbudsret for Tilbudsgivere

Vil du have del i de 370 mia. kr. som det offentlige køber ind for om året, men er du usikker på, hvordan regelsættet fungerer, hvilke faldgruber du skal undgå og hvordan du gør din tilbudsproces effektiv? Så er kurset ’Udbudsret for tilbudsgivere’ et godt sted at starte.

Om kurset

På kurset ”Udbudsret for Tilbudsgivere” ser vi nærmere på de færdselslove der gælder, når du handler med den offentlige sektor. Kurset giver dig et overblik over udbudsreglerne og de forskellige udbudsformer, herunder forskelle og ligheder, samt hvordan du bedst navigerer i disse, når du skal afgive tilbud. På kurset drøfter vi også dialog med ordregiver og hvilke muligheder og faldgruber der ligger her. Vi drøfter, hvordan ordregiver vurderer prækvalifikationsansøgning og evaluerer tilbud, herunder hvordan du kan optimere dit tilbud ud fra denne viden.

På kurset får du generelt kendskab til – og kan identificere – gængse juridiske problemstillinger der, set fra tilbudsgivers synsvinkel, kan forekomme i praksis, i forbindelse med EU-udbud. Dette kursus opfylder kravene til løbende efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Kurset svarer til 7 lektioner.

 

"Udbytterigt kursus, der giver en grundlæggende indføring i EU-udbud. Engageret underviser."

Anette Lund
Samsung Electronics Nordic AB

På kurset lærer du

  • hvad EU-udbudsreglernes formål og baggrund er
  • om de forskellige udbudsformer og hvordan du navigerer  i disse
  • hvordan kunder træffer beslutninger, når de evaluerer tilbud
  • hvordan evalueringen foregår og hvordan du kan optimere dit tilbud i overensstemmelse med denne.

Dato og sted

Pris

DKK 4.990 ekskl. moms.

Ved køb af 3 eller flere kursuspladser samtidig, opnår I 15% rabat på hele prisen. I kan frit vælge hvilke kurser I tilmelder jer på.

Praktiske oplysninger

1 dag fra 9.00 til 16.00. Kurset er inkl. forplejning (morgenmad fra 8.30, kaffe, te og isvand, frokostbuffet samt eftermiddagste og -kaffe inkl. lidt sødt).

Tilmeld dig Udbudsret for Tilbudsgivere - 1. januar 1970,

Opgiv venligst en korrekt mailadresse til fakturering

Udfyld venligst navn

Udfyld venligst telefonnummer

Hvis flere deltagere

Bekræft venligst din accept af forretningsbetingelser og licensvilkår

  Jeg accepterer Shipleys forretningsbetingelser og licensvilkår. Vores information om behandling af persondata finder du her.
Du kan også tilmelde dig ved at ringe på +45 2336 4595