array(0) { }

Sweco vinder rådgiveropgave for forundersøgelsen vedrørende udbygning af E20 Amagermotorvejen

Vejdirektoratet udbød en forundersøgelse vedrørende skitseprojektering for udbygningen af E20 Amagermotorvejen, en opgave som Sweco vurderede som forretningsstrategisk vigtig. Derudover ønskede Sweco at udbygge det gode samarbejde med Vejdirektoratet og opgaven havde derfor et særligt fokus.

Sweco valgte at entrere med Shipley for at sikre, at Swecos faglighed og forståelse af den udbudte opgave blev formidlet målrettet og afstemt med det, som Vejdirektoratet efterspurgte. For Sweco var det centralt at få et sæt objektive øjne på de to kvalitativt vigtige dokumenter, opgave- og organisationsbeskrivelsen, så Swecos faglighed og forståelse af opgaven fremstod knivskarpt. Der var særlig fokus på opbygningen af teksten, herunder at sikre den fornødne objektivitet, som kan trænge i baggrunden ved egen evaluering af tilbudsmaterialet.

“Shipleys rådgivning gav forståelse for de centrale forskelle mellem traditionelle ingeniørrapport og mere målrettede tilbudsdokumenter. Endvidere sikrede Shipleys gennemgang en mere præcis og objektiv formulering af Swecos faglighed. Shipleys råd var prikken over i’et”.

 

Mathias Sdun
Projektchef, Roads East, Trafficplanning

 

Shipley reviewede dokumenterne grundigt og kom med anbefalinger til omstrukturering og målretning af teksterne, hvilket resulterede i at Swecos faglighed blev formidlet klart. Shipley benyttede i den forbindelse vores BidBench® analyseværktøj. Konklusionen var blandt andet, at strukturen i begge besvarelser med fordel kunne ændres således at Swecos vigtigste budskaber blev beskrevet først, at Vejdirektoratets problemstillinger skulle adresseres klarere og at Swecos værdiskabelse for Vejdirektoratet skulle beskrives tydeligere.

I et tæt og konstruktivt samarbejde mellem Sweco og Shipley blev begge besvarelser grundigt omstruktureret og gennemskrevet i løbet af få dage.
Sweco afleverede det vindende tilbud, der var kendetegnet ved en let evaluérbar struktur, tydelig identifikation og adressering af Vejdirektoratets problemstillinger samt letlæselige beskrivelser af Swecos værdiskabende tilgang og løsning.

Sweco er Europas førende virksomhed inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund – et arbejde, der resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Sweco, der har 16.000 medarbejdere i 14 lande, heraf ca. 1.200 i Danmark, omsætter for ca. 1,7 milliarder SEK årligt.