array(0) { }

Speak vinder strategisk vigtig kontrakt på danskundervisning i 5 kommuner

En afgørende del af Speaks forretningsgrundlag er baseret på at vinde kontrakter udbudt af kommuner i regionen. Shipley havde tidligere hjulpet Speak med nogle mindre opgaver og da 5 kommuner – hvoraf de 4 var eksisterende kunder – udbød deres danskundervisning af udlændinge i to samlede kontrakter, var det livsnødvendigt for Speak at vinde disse. Kontrakterne var tilsammen på et trecifret millionbeløb.

Speaks medarbejdere er med deres baggrund i danskundervisning dygtige sprogbrugere, men de er ikke vant til at arbejde med salgsstrategi og salgsrettede tekster. Shipley blev bedt om at bistå med både udvikling af salgs- og tilbudsstrategien forud for udbuddets åbning samt med planlægning og udarbejdelse af selve tilbuddet.

”Tusind tak for støtte, sparring og sikker hånd i processen. Vi ved, hvor vi kan henvende os, hvis nye muligheder skulle opstå”.

 

Lisbet Winther
Direktør, Speak

 

Med Shipley som sparringspartner gennem hele tilbudsprocessen kunne Speak aflevere et tilbud, der tydeligt formidlede den salgsstrategi som Speak og Shipley havde udarbejdet forud for udbuddets offentliggørelse, og tilbuddet formidlede klart den værdi Speak skabte som leverandør af danskundervisning i de 5 kommuner.

Med begge kontrakter vundet konsoliderede Speak sig som førende leverandør i Region Hovedstaden

Speak vandt begge kontrakter med en samlet kontraktsum på et trecifret millionbeløb. Kontrakterne løber over 4 år og Speak kan dermed fortsætte som udbydere af danskundervisning i de 4 kommuner hvor Speak i forvejen udbyder danskundervisning. Den 5. kommune kom til, hvilket betyder at Speak nu sidder på en betydelig del af markedet i Region Hovedstaden.

Speak (tidligere Sprogcenter Hellerup) er en kursusvirksomhed specialiseret i at undervise udlændinge i dansk. Geografisk dækker virksomheden Region Hovedstaden. Speak har 130 ansatte og underviser omkring 6000 elever om året.