array(0) { }

NCC Hercules Fundering vinder renovering af Københavns næsten 100 år gamle Langeliniekaj

By & Havn har skrevet kontrakt med NCC/Hercules om en totalrenovering af Langeliniekaj. Kajen skal have ny spunsvæg med jordankre, der skal etableres nyt kajudstyr og spildevandshåndteringen skal færdiggøres. Renoveringen omfatter nedpilning, renovering og remontering af kajens originale granitsten. Kajen vil være i brug under renoveringen.

NCC/Hercules havde en solid løsning på renoveringsopgaven, men havde brug for at sikre, at værdien af deres løsning blev kommunikeret tydeligt til By & Havn, der er bygherre på projektet.

 

“Shipley hjalp os med hurtigt at identificere, hvad der var vigtigt for By & Havn i netop denne opgave. Ved at analysere opgaven og lave en struktureret plan, kom vi hurtigt ind til kernen af By & Havn’s issues, og fik målrettet tilbuddet”.

 

Søren Højlund Christensen
Tilbudsleder

 

Shipley bidrog med formidlingen af løsning og organisation og hjalp desuden med at sikre, at alle krav blev besvaret og at vi fik skrevet et ledelsesresumé, der tydeligt opsummerede fordelene ved give NCC/Hercules kontrakten.

NCC/Hercules vandt kontrakten – og det endda på det indledende tilbud, selvom By & Havn havde lagt op til forhandlingsrunder. En meget overbevisende sejr for NCC/Hercules. Kontrakten lyder på 157 mio. kr. og løber fra efterår 2022 frem til ultimo 2024.

NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Nordeuropa og Hercules er en del af NCC-koncernen. NCC havde i 2021 en omsætning på 53 mia. SEK og 17.000 ansatte. Med udgangspunkt i sin ekspertise inden for ledelse af komplekse byggeprocesser, bidrager NCC positivt inden for det byggede miljø for både kunder og samfund. Vores forretning omfatter udvikling af erhvervsejendomme, bygge- og infrastrukturprojekter, samt asfalt og råstofudvinding. Læs mere om NCC Hercules Fundering her.