array(0) { }

Jardex beholder position som leverandør til Folketinget

Gennem de seneste 12 år har Jardex leveret erhvervsbeklædning til Folketingets omkring 80 vagter og betjente. Samarbejdet med Folketinget har været rigtig  godt, så da opgaven kom i udbud, var det magtpåliggende for Jardex at vinde kontrakten igen. Da Jardex ikke normalt byder på offentlige udbud, henvendte de sig derfor til Shipley for at få hjælp til at udarbejde et tilbud, som både overholdt alle krav og som var attraktivt for ordregiver – kort sagt et vindertilbud.

Ekstern specialistviden og en samarbejdspartner i kulissen gav stor tryghed under tilbudsskrivning
Gennem en prækvalifikations- og tilbudsproces på et par måneder hjalp Shipley Jardex med at skrive et tilbud, der var nøje udformet efter udbudsbetingelserne, og som tydeligt præsenterede Jardex’ kvalitet og udvalg indenfor erhvervsbeklædning.

Sammen lavede vi en plan for, hvor Shipley med fordel kunne hjælpe med tilbuddet, og hvor Jardex selv kunne løfte opgaven. Det gjorde, at omkostningerne til den eksterne hjælp blev holdt på et minimum samtidig med, at Jardex havde en samarbejdspartner, de kunne henvende sig til med spørgsmål omkring budskaber, hvordan tekster skulle udformes eller hvis de var i tvivl om for eksempel tolkning af udbudsmaterialet. Det gav en stor tryghed for Jardex at have Shipley i baghånden, så deres tilbudsteam kunne trække på den nødvendige specialistviden indenfor offentlige udbud.

Jardex vandt opgaven og ser frem til fortsat at levere beklædning til Folketinget. Rammeaftalen løber over de næste 4 år.

Jardex er et familieejet firma der blev etableret som skrædderi i 1917 og som gennem 100 år har udviklet sig til en virksomhed med produktion og salg af herretøj til både privat- og erhvervskunder. Jardex har udsalgsbutikker spredt over det meste af Sjælland og sælger desuden erhvervsbeklædning fra deres eksklusive butik i Ballerup.