array(0) { }

idoc vinder rammeaftale med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og fortsætter det gode samarbejde

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse – FMI –  udbød en rammeaftale på levering af ingeniørmæssige og tekniske konsulentydelser. Rammeaftale skal tilføre specialiseret viden til FMI og understøtte FMI i udarbejdelsen af en række konkrete produkter. Rammeaftalen anvendes i forbindelse med gennemførelse af tekniske analyser, udarbejdelse af teknisk dokumentation, tekniske tegninger, vedligeholdelsesdirektiver, og løsning af opgaver, der kræver ingeniørmæssig viden eller en teknisk baggrund.

Shipley bistod idoc med strategi og udvikling af tilbuddet

idoc vidste, at FMI ville genudbyde deres rammeaftale på ingeniør- og tekniske konsulenter og ville gerne genvinde rammeaftalen. idoc kontaktede derfor Shipley for at høre om de kunne bistå med at genvinde rammeaftalen. Shipley har bistået idoc med at forme den helt rigtige salgs- og tilbudsstrategi, udarbejde referencer samt sikre at øvrige mindstekrav blev overholdt.

 

“Vi har haft et godt samarbejde med Shipley i hele tilbudsprocessen og har haft stor glæde af deres sparring og tilbudsfaglige kompetencer i hele tilbudsforløbet”

Rasmus Hjorth
Partner i idoc

 

idoc vandt opgaven og fortsætter hermed som leverandør til FMI.

idoc A/S er en ingeniørvirksomhed, specialiseret i design og udvikling. idoc A/S fungerer som et videnshus inden for ingeniørbranchen, og tilbyder en bred variation af ingeniørydelser og løsninger til FMI og produktionsvirksomheder i Danmark og Europa.