array(0) { }

Vindende Ledelsesresuméer

Ledelsesresuméet er de vigtigste sider i dit tilbud og ofte de eneste sider, som beslutningstagerne læser. Derfor er det vigtigt at ledelsesresuméet formidler den værdi som kunden får ved at vælge dig som leverandør.

Om kurset

Ledelsesresuméet fungerer som et ’fyrtårn’, der sætter tonen for hele tilbuddet. Ledelsesresuméet tager udgangspunkt i kundens vigtigste krav, ønsker og behov og viser overfor kunden, hvorfor netop du skal være leverandør.

På kurset arbejder vi blandt andet med at identificere kundefokus og vi øver, hvordan du udarbejder et ledelsesresumé, som tydeligt og overbevisende formidler dine salgsbudskaber.

Udkastet til ledelsesresuméet skrives tidligt i tilbudsprocessen, og resuméet bliver dermed en stærk ledetråd for hele tilbudsteamet. På den måde ved alle på teamet hvordan løsning, tilgang og risici skal formidles, så tilbuddet fremstår professionelt, troværdigt og med fokus på kundens behov.

Kurset introducerer metoder og giver dig værktøjer til at opbygge et ledelsesresumé, som enkelt og overbevisende formidler budskaber, der adresserer kundens vigtigste ønsker og udfordringer.

"Gode brugbare redskaber der kan implementeres direkte til arbejdet."

Sofie Vilstrup Palm
Arkitekt MAA, Arkitema Architects

På kurset lærer du

  • hvordan du udvikler et ledelsesresumé, der formidler jeres vigtigste budskaber og som adresserer kundens vigtigste behov
  • hvordan ledelsesresuméet bruges til at påvirke kundens beslutningstagere til at vælge jer som leverandør
  • hvordan ledelsesresuméet bruges internt som en stærk ledetråd for alle skribenter på tilbudsteamet til at udarbejde et professionelt, troværdigt og sælgende tilbud
  • hvordan du bruger ledelsesresuméet som udgangspunkt for udarbejdelse af efterfølgende præsentationer til kunden.

Dato og sted

array(0) { }

Pris

DKK 4.875 ekskl. moms. Ved samtidig tilmelding af 3 eller flere deltagere ydes der 15% rabat på hele prisen

Praktiske oplysninger

1 dag fra 9.00 til 17.00. Kurset er inkl. forplejning (morgenmad fra 8.30, kaffe, te og isvand, frokostbuffet samt eftermiddagste og -kaffe inkl. lidt sødt).

Tilmeld dig
Vindende Ledelsesresuméer

Vindende Ledelsesresuméer

Opgiv venligst en korrekt mailadresse til fakturering

Udfyld venligst navn

Udfyld venligst telefonnummer

Hvis flere deltagere

Bekræft venligst din accept af forretningsbetingelser og licensvilkår

  Jeg accepterer Shipleys forretningsbetingelser og licensvilkår. Vores information om behandling af persondata finder du her.
Du kan også tilmelde dig ved at ringe på +45 4594 4040