array(0) { }

Ledelse af Tilbudsteam

Tilbudsgivning er en holdindsats, hvor Bid Manageren eller Tilbudslederens opgave er at sikre, at alle medlemmer på teamet er ’klædt på’ til at kunne bidrage effektivt til at skrive et vindende tilbud – også når medlemmer af teamet måske aldrig har skrevet tilbud før, eller har andre opgaver, der skal passes sideløbende med tilbudsskrivningen.

Om kurset

At lede et tilbudsteam kræver god planlægning samt evnen til dynamisk og fleksibelt at arbejde med tids- og ressourceplaner. Effektive projektledere forstår at planlægge processen, så de enkelte medarbejdere involveres, når netop deres kompetencer er nødvenlige i processen.

På dette kursus arbejder vi med, hvordan du leder et tilbudsteam, så så hele teamets kompetencer udnyttes fuldt ud og på de rigtige tidspunkter i tilbudsprocessen. Vi arbejder med dagligdagens udfordringer, som opstår, når et team er samlet til ét bestemt formål, ofte uden forudgående kendskab til hinandens personligheder og arbejdsmetoder.

Vi gennemgår metoder og værktøjer til at planlægge og styre alle faser i processen, herunder forventninger til de enkelte teammedarbejdere, hvordan I sikrer at alle arbejder efter samme mål, så I skaber bedre kvalitet og økonomi i tilbudsarbejdet, og hvordan vinderstrategien for tilbuddet bliver implementeret, så det færdige tilbud fremstår professionelt og overbevisende.

Kurset er baseret på Shipleys 45 års erfaring med Bid Management i hele verden og er et centralt kursus til dig, der gerne vil blive en bedre Tilbudsleder.

"Konkrete og praktiske værktøjer som kan overføres direkte til mit tilbudsarbejde."

Stine Hedegaard Nielsen
Infomedia

På kurset lærer du

  • hvordan du samler et hold omkring dig, som arbejder mod samme retning og mål
  • hvordan du lægger en effektiv og robust plan for tilbudsudarbejdelsen med udgangspunkt i de ressourcer der er til rådighed
  • hvordan du planlægger, afvikler og styrer kickoff-mødet
  • hvordan du sikrer fremdrift i tilbudsudarbejdelsen, når medarbejdere på teamet har andre opgaver sideløbende med tilbudsskrivningen
  • hvordan du gennemfører de rigtige værdiskabende review på tilbuddet
  • hvordan du planlægger produktion og aflevering af tilbuddet.

Dato og sted

array(2) { [0]=> array(4) { ["dato"]=> string(0) "" ["sted"]=> string(8) "Allerød" ["kursusdato"]=> string(10) "25-04-2023" ["slutdato"]=> string(10) "26-04-2023" } [1]=> array(4) { ["dato"]=> string(0) "" ["sted"]=> string(8) "Allerød" ["kursusdato"]=> string(10) "14-11-2023" ["slutdato"]=> string(10) "15-11-2023" } }
25. april - 26. april 2023 Allerød
14. november - 15. november 2023 Allerød

Pris

DKK 9.750 ekskl. moms. Ved samtidig tilmelding af 3 eller flere deltagere ydes der 15% rabat på hele prisen.

Praktiske oplysninger

2 dage fra 9.00 til 17.00. Kurset er inkl. forplejning (morgenmad fra 8.30, kaffe, te og isvand, frokostbuffet samt eftermiddagste og -kaffe inkl. lidt sødt).

Tilmeld dig
Ledelse af Tilbudsteam

Ledelse af Tilbudsteam

Opgiv venligst en korrekt mailadresse til fakturering

Udfyld venligst navn

Udfyld venligst telefonnummer

Hvis flere deltagere

Bekræft venligst din accept af forretningsbetingelser og licensvilkår

  Jeg accepterer Shipleys forretningsbetingelser og licensvilkår. Vores information om behandling af persondata finder du her.
Du kan også tilmelde dig ved at ringe på +45 4594 4040