array(0) { }

Effektiv Forhandlingsteknik

At få de rigtige aftaler på plads, og dermed vinde de rette strategiske forretningsmuligheder, kan være både vanskeligt og bekosteligt. I udbud med forhandling kan dine tidlige forberedelser være fuldstændig afgørende. Derfor er det vigtigt, at din tilgang til forhandling er effektiv og din værktøjskasse er alsidig.

Om kurset

I både salgs- og tilbudsarbejdet spiller forhandlinger en væsentlig rolle. At få den rigtige aftale på plads og dermed vinde de rette strategiske forretningsmuligheder kræver både erfaring og effektive værktøjer. På denne workshop arbejder vi interaktivt med øvelser og gennemgår velafprøvede teknikker og værktøjer, som sætter dig i stand at møde velforberedt frem.

Workshoppens fokus er forhandlinger i en salgs- og tilbudsmæssig sammenhæng, især i forbindelse med ’Udbud efter forhandling’. Værktøjerne kan dog også bruges til andre typer forhandlinger som f.eks. kontraktforhandlinger og lønforhandling.

Udgangspunktet for dagen er ’Interesse­baserede forhandlinger’, og vi arbejder både med de tilbudsstrategiske overvejelser, forhandlingsstile, kommunikation, psykologi, de praktiske forberedelser mv.

Kurset retter sig imod alle der er involveret i salg og tilbudsgivning, hvor forhandling (internt eller med køber) er et element, typisk salgsledere, forhandlingsansvarlige, sælgere, key account managers, pre-sales og bid managers.

På kurset lærer du

  • Betydning og gennemførelse af tidlig forberedelse
  • Udvikling af forhandlingsstrategi
  • Forkusering på kundens behov og win-win, da også fremtidige forhandlinger skal overvejes
  • Analyser og fastlæggelse af forhandlingsspillerummet
  • Hvornår du bliver udsat for gennemprøvede forhandlingsteknikker og om du selv bør bruge dem
  • Fastlæggelse af bedst, værste og mest sandsynlige udfald af forhandlingerne.

Dato og sted

array(0) { }

Pris

DKK 4.875 ekskl. moms. Ved samtidig tilmelding af 3 eller flere deltagere ydes der 15% rabat på hele prisen.

Praktiske oplysninger

1 dag fra 9.00 til 17.00. Kurset er inkl. forplejning (morgenmad fra 8.30, kaffe, te og isvand, frokostbuffet samt eftermiddagste og -kaffe inkl. lidt sødt).

Tilmeld dig
Effektiv Forhandlingsteknik

Effektiv Forhandlingsteknik

Opgiv venligst en korrekt mailadresse til fakturering

Udfyld venligst navn

Udfyld venligst telefonnummer

Hvis flere deltagere

Bekræft venligst din accept af forretningsbetingelser og licensvilkår

  Jeg accepterer Shipleys forretningsbetingelser og licensvilkår. Vores information om behandling af persondata finder du her.
Du kan også tilmelde dig ved at ringe på +45 4594 4040